Over ons

Lokaal vertrouwd en veelzijdige dienstverlening

Auto Hegeman Reukers wordt gerund door Martin Hegeman en Rob Reukers. Samen met een enthousiast team helpen we u dagelijks met het vinden van een nieuwe occasion en onderhoud en reparatie van uw auto.  

Martin Hegeman zit al sinds de jaren ’70 in het autovak. Na 11 jaar als monteur werkzaam te zijn geweest in dienstverband begon hij parttime als zelfstandige garagehouder begonnen onder de naam Autobedrijf Martin Hegeman. Vanaf 1991 zit het bedrijf aan de Boersweg in Zieuwent. Door de jaren heen werd het pand verbouwd tot een volwaardig modern autobedrijf, dat beschikt over 5 hefbruggen en goed opgeleide monteurs.

 

Een bedrijf met toekomstperspectief… en ‘ouderwetse’ service.

Martin is zogezegd een ‘rot in het vak’. Om zijn mooie bedrijf toekomstperspectief te bieden, ging hij vroegtijdig op zoek naar een jongere compagnon. Die vond hij in Rob Reukers. Iemand met de juiste capaciteiten en een mentaliteit die past bij Hegeman. Samen gingen ze in 2018 verder onder de naam Auto Hegeman Reukers en zijn ze klaar voor de toekomst.

 

Wij vinden de auto die bij u past!

Hoe gaat dit in zijn werk:

  • Bel of mail met Rob
  • Omschrijf de auto die u zoekt
  • Merk model kleur bouwjaar 
  • Uw budget
  • Wij doen u een voorstel

Onze dienstverlening

Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig of de verplichte APK keuring, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren onze service aan alle bijna merken auto en bedrijfswagens.

Ook voor auto’s die nog in de fabrieksgarantie zitten, is onderhoud bij ons geen probleem, natuurlijk met behoud van uw officiële garantie.

 

Wij beschikken over een officieel certificaat voor kwaliteitsonderdelen.

Wij beschikken over de modernste uitleesapparatuur en gereedschappen om aan uw auto diagnose en of storing te zoeken. Tevens zijn wij GMTO diagnose specialist (ook voor hybride en elektrische auto’s).

Zowel taxatie als reparatie voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen.

Uw auto kan worden opgehaald en teruggebracht. Indien gewenst kunt u gebruik maken van een gratis leenauto. U betaalt dan alleen voor de brandstof.

Wij hebben vele soorten banden op voorraad, kom gerust eens langs om de voorraad in onze showroom te bekijken. Ook voor opslag van de banden kunt u bij ons terecht. Wij berekenen hiervoor geen kosten. 

Doet uw airco het minder goed of helemaal niet meer, dan kunt u bij ons terecht voor diagnose, onderhoud en reparatie.

Wij beschikken over de moderne airco machines R134a en het gas 1234YF.

Als uw auto, caravan of aanhangwagen bij ons in onderhoud is, kunnen wij voor u een 24/7 EU mobiliteitsservice pechhulp aanvragen.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
08.00 – 12.00 en 13.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 08.30 – 12.00 uur
Auto Hegeman Reukers is een veelzijdig autobedrijf gevestigd in Zieuwent, in de Achterhoek. U kunt hier terecht voor onderhoud en reparatie, APK en verkoop van auto's. We kopen ook auto's in op zoekopdracht van onze opdrachtgevers.
Auto Hegeman Reukers © 2022.